zondag 10 juni 2018

Czp 2

Czp 2

Opdracht 1:

Mijn persoonlijke favoriet van alle ckv activiteiten was Groningen, omdat ik nog nooit in het centrum van Groningen ben geweest. Ik ben wel wat meer aan de buitenkant geweest, op familie bezoek bijvoorbeeld, maar nog nooit op de grote markt, vismarkt etc.

Mijn persoonlijke 2e keuze activiteit die ik het afgelopen jaar heb gedaan met ckv was: belvedère. Dit was omdat ik het voorgaande jaar ook al naar belvedère ben geweest. Ja, het klopt dat ze iedere paar weken de voorstelling veranderen. Maar het principe is gewoon altijd hetzelfde: het is en blijft een kunstmuseum. Jongeren vinden dit meestal niet het aller spannendste dat ze kunnen doen, dus maken ze het voor zichzelf wel leuker. Daarom was dit mijn 2e keus.

Mijn minst favoriete activiteit was het dansen, omdat ik niet goed ben in dansen. Als ik betre was in dansen dan had ik er waarschijnlijk ook wat meer mee dan dat ik nu heb. Maar dat is tevergeefs. Het lag niet aan de leraar, want hij probeerde het nog wel leuk te maken, maar dansen is gewoon niet mijn ding. En dus is dansen mijn minst favoriete activiteit van het afgelopen jaar.

Opdracht 2:

Ik ben niet geraakt door een ervaring die ik had tijdens ckv, omdat ik een cultuurbarbaar ben en niks heb met cultuur en natuur in het algemeen.

Ik heb ook geen nieuwe ideeën of inzicht gekregen, ook alweer omdat ik een cultuurbarbaar ben.

Ik hou meestal niet van naar musea gaan en ga dus meestal ook niet mee naar musea. Dus was filmmuseum Eye buiten mijn comfort zone. Dit was zeker een goed idee, want ik heb me daar volop genoten.

Ik ben van gedachte verandert over alles waarvan ik denk dat het saai wordt dat dat ook echt saai is. Een goed voorbeeld hiervan was dus het filmmuseum.

Ik wil wel meer weten over concerten. Een voordeel is dat ik in Juli naar een Eminem concert ga met een vriend.









Opdracht 3:

De schreeuw:

1. Ik vind dat de schreeuw past bij thema: schoonheid en lelijkheid. Omdat mensen kunnen vinden dat dit een mooi kunstwerk is of maar wat lijntjes.
2. Het tweede thema wat ik bij de schreeuw vind passen is: individueel en coöperatief. Omdat dit schilderij hoogst waarschijnlijk door één persoon (individueel) is gemaakt.

De dans:

1. De dans past perfect bij het thema: traditie en innovatie. Omdat dit een heel erg innovatief schilderij was voor z’n tijd.
2. Wat ook perfect bij de dans past is: lokaal en globaal. Omdat dit schilderij globaal bekend is.


Overallcompositie van Keith Haring:

1. De overallcompositie van Keith Haring past prima bij het thema: herkenning en vervreemding. Omdat je duidelijk mensen herkent in het kunstwerk.
2. Het laatste thema dat zeer goed past bij de overallcompositie van Keith Haring is: feit en fictie. Omdat deze karakters die zijn getekend/geschilderd overduidelijk fictie zijn.

Goo

https://1drv.ms/p/s!ArgqITHiWBgaiROo3JbtZZDGE_QB